Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

1.11.2011


 
Ένας δικός μας χρόνος πέρασε και το ημερολόγιο μας γράφει συν ένα - 365 γεμάτες χαμόγελα, φιλιά, αγκαλιές και αγάπη. Αγάπη από αυτή που δίνουμε ο ένας στον άλλο και πότε δεν ζητάμε πίσω. Θυμάσαι? Όταν σε πρωτογνώρισα, το ήξερα πως ήσουν εσύ - Εσύ αυτός που θα με έκανε να καταρρίψω όλα όσα πίστευα μέχρι τότε, όσο περνούσε ο καιρός δεν ήθελα να το πιστέψω αυτό που γινόταν στην ζωή μου. Σιγά σιγά όλα όσα συνέβαιναν εκτός από όμορφα ήταν και αληθινά. Στιγμές μαζί, παντού! Οι στιγμές αυτές λοιπόν είναι που μας έδεναν με τον καιρό και φτάσαμε εδώ!
      Θυμάμαι στην αρχή, άκουγα από όλους κανόνες, Μην! Μην! Μην! Για να ζήσεις όμως κάτι ''φυσιολογικό'', δεν χρειάζονται κανόνες άλλα μόνο να βρεις τον σωστό άνθρωπο την σωστή στιγμή αυτό συνέβη λοιπόν και με εμάς! Είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω, μαθαίνω και με αλλάζεις προς το καλύτερο - Είσαι ο λόγος που έχω ηρεμήσει και δώσει την αγάπη που έχω μέσα μου. Τελικά αυτό που ζούμε είναι τόσο ''φυσιολογικό'' που ταυτόχρονα γίνεται ξεχωριστό και αυτή είναι η μαγία μας!
      Και σου λέω λοιπόν πως θέλω να σαι κρατήσω γερά δίπλα μου, να σε κάνω ευτυχισμένο, να χαμογελάς, να είσαι σίγουρος πως θα είμαι το στήριγμα σου! Ο φύλακας άγγελος σου. Θέλω πάντα να μπορείς να σταθείς όρθιος και εγώ να είμαι εκεί, να καταφέρω να σε κάνω να έχεις την δύναμη να μην αφήσεις ποτέ κανέναν να πληγώσει τον πολύτιμο εαυτό σου -  όπως προσπαθείς και εσύ τόσο καιρό να μου μάθεις.
      Στην συνεχεία μας εύχομαι να ζούμε όπως τώρα! να περνάμε μόνο καλά και να μην αγγίξει κάνεις ότι δικό μας υπάρχει! Να μην μπορείς να μου αντιστέκεσαι - όπως δεν μπορώ εγώ να σου αντιστέκομαι. Θέλω να είσαι κολλημένος πάνω μου… και εγώ σφιχτά πάνω σου! Τα βράδια στην αγκαλιά σου να με παίρνει ο ύπνος και τα πρωινά να σε ξυπνώ με ένα μου φιλί.


Πάντα θα είσαι ο αρκούδος μου. xxx


Σε ευχαριστώ.